Рисова запіканка з рибою для дітей

Смачно і просто!
Мої дівчата лопають із задоволенням))

ІНГРЕДІЄНТИ:
400-500 гр філе риби (минтай, тріска),1 склянка круглого рису сирого (близько 500-600 гр вареного), 1 яйце, 1 цибуля ріпчаста, 2 ст. л. рисового або пшеничного борошна без гірки, Панірувальні сухарі, Сіль, Кріп.

ПРИГОТУВАННЯ:
1. Минтай і цибулю пропускаємо через м’ясорубку.
2. Змішуємо рибний фарш із борошном і яйцем, даємо постояти трохи
3. Рис відварюємо до готовності у співвідношенні з водою 1:2
4. Готовий розсипчастий рис змішуємо з рибною масою, кладемо спеції, дрібно порізаний кріп
5. Форму для випікання змащуємо трохи олією і присипаємо панірувальними сухариками, викладаємо рисово-рибну масу
6. У духовку при 190-200 на 30-40хв (дивіться по своїй духовці, у мене 30 хв стоїть, діаметр форми 23/23) до легкої скоринки
7. Готовій запіканці даємо трохи охолонути у формі, після чого можна подавати до столу зі свіжими овочами, салатом. У нас тушкована в мультиварці кукурудза (беру заморожену в Ашані)

Вік: з 1,6-2 років
Вихід: 6 порцій

Автор: Мама